Ads 468x60px

Pages

Saturday, May 22, 2010

DCC Winner - update

Salam..

Untuk kesekian kalinye.. maaf sbb terlalu packed, xempat nak update.
Alhamdulillah hadiah sudah smpai ke tgn pemenang kecuali Kak Yong. Kakyong tengah memilih hadiah yang lain and insya Allah by early June hadiah akan di post, kan Kakyong? hehehhe

Meh nak cite entry pemenang

Makan Moment:



Gambar ini dipilih kerana Adik Aliya sungguh lucu dan beria2 menikmati hidangan. Tanpa menghiraukan orang lain hehe sungguh comel. Sure dalam 20tahun akan datang gambar ini menjadi lebih istimewa, ye lah duduk kat tin biskut hehehehe

Suggest Menu



Congrats Liz, memang sedap tapi tengok lah hasil di bawah nih:



Hahahahha xmenarik langsung ropenye, ini la hasilnye jika tidak mengikut recipe yang betol. Sebenarnye semasa hendak mula mencuba, sungguh yakin ada macaroni ropenye spiral dalam simpanan kemudian mustard pula habis dan memang dalam perancangan tidak mahu masuk dlm oven.. sudah nye rupa pucat tapi sungguh sedap! wahh puji diri sendiri.. InsyaAllah mahu mencuba lagik..

Tengkiu all..

3 comments:

Liz Rohaizat said...

eh, ko x gaul pasta dgn kuah eh? mcm elok terletak je. hehe.. next time cuba la letak mustard tu.

Ely Hasrul said...

aah mmg sengaja tak gaul konon2 cam mkn spagetti bese ah hehehe.. tu lah next time nk letak mustard n try bake.. sedap (perasan lah aku nih hehehe)

MamaYatie said...

uuuiihhh..cedapnya...tergoda la..(tengah pose ni mcm2 plak..hihihi)

Post a Comment